MacrostandarD eXpert iti ofera 22 de comenzi indispensabile in lucrul zilnic cu Microsoft Excel.

Cu utilitarul MacrostandarD eXpert lucrul zilnic in Microsoft Excel devine mult mai usor iar calitatea rapoartelor pe care le faceti va creste!

Ce este MacrostandarD eXpert:

MacrostandarD eXpert este o aplicatie de tipul Add-in (vsto) pentru Microsoft Excel 2013+ si Office 365 ce dispune de 12 comenzi utile pentru lucrul cu foile de calcul si 10 comenzi foarte utile pentru lucrul cu graficele. Se integreaza direct in meniul Excel si va este de ajutor zilnic!

Poti dimensiona si aranja perfect graficele in pagina, exporta graficele sub forma de imagine (.png, .gif sau .jpg), cauta text in comentarii, exporta in Excel sau Word comentariile, crea cuprins la document, identifica mai usor link-urile din foaie sau proteja/deproteja toate foile dintr-un registru cu un singur click. Ca sa enumeram doar cateva comenzi utile ce extind comenzile standard din Microsoft Excel.

MacrostandarD eXpert

Indiferent de profilul de activitate, daca lucrezi in Microsoft Excel acest Add-in este pentru tine.
Ai la dispozitie 22 de comenzi care te ajuta enorm in activitatea zilnica de realizare a rapoartelor.

Comenzile sunt grupate in doua Tab-uri (eXpert si xGrafic), un meniu si 5 grupe, accesibile din bara de meniu Microsoft Excel:

 • eXpert - meniu: Manager link-uri
 • eXpert - meniu: Captura Foaie ca Imagine
 • eXpert - meniu: Protejeaza/Deprotejeaza Foile
 • eXpert - Comentator: Cauta/Inlocuieste text
 • eXpert - Comentator: Sterge comentariile
 • eXpert - Comentator: Preia continutul celulei
 • eXpert - Comentator: Preia formulele in comentarii
 • eXpert - Comentator: Preia comentariile in Excel/Word
 • eXpert - Comentator: Reseteaza pozitia comentariilor
 • eXpert - Paginator: Creare Cuprins
 • eXpert - Paginator: Afiseaza toate foile ascunse
 • eXpert - Paginator: Ordoneaza foile A-Z / Z-A
 • xGrafic - Setari Grafice: Grafic Navigator
 • xGrafic - Setari Grafice: Aplica stilul standard
 • xGrafic - Setari Grafice: Tabel cu date la grafice
 • xGrafic - SettGraf: Repozitioneaza
 • xGrafic - SettGraf: Dimensiune Unica
 • xGrafic - SettGraf: Aliniaza Graficele
 • xGrafic - PrintGraf: Listeaza Toate Graficele
 • xGrafic - PrintGraf: Transforma Graficul in Foaie
 • xGrafic - ExpoGraf: Exporta Graficul Selectat
 • xGrafic - ExpoGraf: Exporta Toate Graficele

MacrostandarD eXpert - Grafic Navigator

Programul MacrostandarD eXpert are meniu intuitiv si ofera mesaje ajutatoare la fiecare comanda sau eroare, ceea ce-l face foarte usor de utilizat. Toate functiile au fost gandite pentru a nu fi duplicate la cele existente deja in Excel iar unele ditre ele se propaga in toate documentele deschise sporindu-va productivitatea muncii.
De exemplu, se pot efectua cautari si inlocuiri de text in comentarii ori prelua automat formule in comentarii ceea ce va da posibilita sa verificati mai usor ce modificari ati facut la documente, sa pastrati in comentarii valori istorice ori sa identificati cine a facut modificarile.

MacrostandarD eXpert - Preluare continut celula in comentariu

Pret Chei Utilizare Program:

» Pentru drepturile si obligatiile ce decurg din achizitionarea cheilor de utilizare consultati acest Acord de Licenta!
» Plata trebuie facuta prin transfer bancar in contul producatorului (vezi Datele de Contract).
» Confirmarea comenzii si a platii se trimite prin e-mail pe adresa office [@] macrostandard.ro.
» Factura se emite cu data comenzii.

» Programul MacrostandarD eXpert se comercializeaza pe baza de cheie de utilizare, la fiecare instalare a sistemului de operare aveti nevoie de o noua cheie.

Numar chei de utilizare: 1 2 ≥ 3
Pret per cheie fara TVA: 55,00 lei 44,00 lei 33,00 lei
Daca achizitionati mai multe licente de la prima achizitie se factureaza direct la pretul corespunzator numarului de chei achizitionate.
Primiti cate o licenta gratis din MacrostandarD eXpert pentru fiecare licenta achizitionata din programul pentru analiza economico-financiara MacrostandarD Business Analyst
Exemplu de facturare:
Achizitionati 3 licente de la prima achizitie: platiti 33 lei x 3 = 99 lei + TVA. Pretul mediu per licenta este 33 lei + TVA.
Achizitionati 3 licente la intervale diferite: platiti 55 lei + 44 lei + 33 lei = 132 lei + TVA. Pretul mediu per licenta este de 44 lei + TVA.

» Cheia ramane inregistrata in calculatorul utilizatorului si se pierde daca sistemul de operare este sters. Nu se pierde cheia daca este dezinstalat programul si reinstalat pe aceeasi instalare de sistem.
» Acordarea seriei de functionare se face doar prin telefon dupa incasarea pretului si la cererea clientului. Cheile se acorda doar pentru cate calculatoare de doreste initial daca au fost achizitionate mai multe chei.
» Se ofera upgrade gratuit in perioada in care aveti cheie de functionare valabila.
» Din experienta avuta pana acum, sistemul de operare nu se reinstaleaza mai curand de 3 ani.

Formular de Comanda:

Inainte de emiterea primei comenzi consultati atent help-ul aplicatiei si testati programul in vesiunea demo pentru a va face o idee despre program si a fi siguri ca pe varianta dvs. de Excel functioneaza!

Pentru comenzi descarca si completeaza Formularul de Comanda.pdf
Utilizeaza click dreapta si alege "Save link as...".

Salvati formularul in calculator si deschideti-l cu Adobe Reader! Din meniul programului alegeti "View/Toolbars" si selectati "Fill & Sign > Open" dupa care veti putea edita direct acest formular.
Dupa finalizare va rugam sa-l salvati cu denumirea "Comanda" urmata de denumirea societatii si sa-l expediati atasat la e-mail.
Descarcarea programului MacrostandarD eXpert se realizeaza din aceasta pagina.

Istoricul utilitarelor pentru Excel MacrostandarD:

Aplicatia a fost lansata initial in 2007 sub sub forma de program independent (eXpert Utilities) iar dupa 2010 a fost integrat complet in aplicatia pentru analiza financiara Xtreme Sheet.
Pentru ca am dezvoltat o aplicatie noua de analiza financiara si pentru ca aceste comenzi pot fi utile tuturor utilizatorilor de Microsoft Excel nu doar economistilor, am decis sa o regandim din nou ca program independent. Cu aceasta ocazie am optimizat codul de functionare, am eliminat unele comenzi care intre timp au fost introduse in versiunile mai noi de Excel si am adaugat cateva comenzi noi si foarte utile, mai ales in lucrul cu graficele.