MacrostandarD Business Analyst

MacrostandarD Business Analyst va simplifica foarte mult activitatea de analiza si evaluare!

Indiferent ca sunteti economist, persoana autorizata ori societate comerciala ar trebui sa lucrati cu programul nostru pentru analiza economico-financiara MacrostandarD Business Analyst.
MacrostandarD Business Analyst este o aplicatie pentru analiza financiara de tipul Add-in (vsto) pentru Microsoft Excel 2013+ si Office 365. Se integreaza direct in meniul Excel si pastreaza datele in registre .xlsm de unde le puteti prelua si in alte aplicatii.

Descarca si verifica doua modele de analiza financiara realizate cu aceasta aplicatie!

Pret Chei Utilizare Program:

Achizitia programului MacrostandarD Business Analyst este o investitie care se recupereaza dupa prima analiza realizata. La o societate de consultanta recuperarea se face dupa primul client.

» Pentru drepturile si obligatiile ce decurg din achizitionarea cheilor de utilizare consultati acest Acord de Licenta!
» Plata trebuie facuta prin transfer bancar in contul producatorului (vezi Datele de Contract).
» Confirmarea comenzii si a platii se trimite prin e-mail pe adresa office [@] macrostandard.ro.
» Factura se emite cu data comenzii.

» Aplicatia MacrostandarD Business Analyst se comercializeaza pe baza de cheie de utilizare separate pentru fiecare versiune (Standard si PRO), la fiecare instalare pe sistem de operare nou trebuind achizitionata o noua cheie.

Numar chei de utilizare: 1 2 ≥ 3
Pret per cheie fara TVA: 555,00 lei 444,00 lei 333,00 lei
Pret per cheie fara TVA MBA PRO: 888,00 lei 777,00 lei 666,00 lei
Primiti cate o licenta gratis din MacrostandarD eXpert pentru fiecare licenta achizitionata.
Exemplu de calcul de eficienta: Daca achizitionati 3 licente din varianta Standard pretul total este de 1.332 lei + TVA iar pretul mediu per licenta este de doar 444 lei + TVA.
Din experienta avuta pana acum, sistemul de operare nu se reinstaleaza mai curand de 3 ani, ceea ce inseamna ca o sa cheltuiti doar 444 lei + TVA per an pentru un pachet de 3 licente.

» Cheia ramane inregistrata in calculatorul utilizatorului si se pierde daca sistemul de operare este sters. Nu se pierde cheia daca este dezinstalat programul si reinstalat pe aceeasi instalare de sistem.
» Acordarea seriei de functionare se face doar prin telefon dupa incasarea pretului si la cererea clientului. Cheile se acorda doar pentru cate calculatoare de doreste initial daca au fost achizitionate mai multe chei.
» Se ofera upgrade gratuit in perioada in care aveti cheie de functionare valabila.

Formular de Comanda:

Inainte de emiterea primei comenzi consultati atent help-ul aplicatiei si testati programul in vesiunea demo pentru a va face o idee despre program si a fi siguri ca pe varianta dvs. de Excel functioneaza!

Pentru comenzi descarca si completeaza Formularul de Comanda.pdf
Utilizeaza click dreapta si alege "Save link as...".

Salvati formularul in calculator si deschideti-l cu Adobe Reader! Din meniul programului alegeti "View/Toolbars" si selectati "Fill & Sign > Open" dupa care veti putea edita direct acest formular.
Dupa finalizare va rugam sa-l salvati cu denumirea "Comanda" urmata de denumirea societatii si sa-l expediati atasat la e-mail.
Descarcarea programului MacrostandarD Business Analyst se realizeaza din aceasta pagina unde aveti si instructiuni de instalare.