Realizati extrem de rapid analize financiare cu cel mai performant program pentru analiza economico-financiara: MacrostandarD Business Analyst.

Cu MBA analiza financiara devine mult mai usor de realizat, programul avand cel mai bun raport intre informatia adaugata si informatia obtinuta.

Ce este MacrostandarD Business Analyst:

MacrostandarD Business Analyst este o aplicatie pentru analiza financiara de tipul Add-in (vsto) pentru Microsoft Excel 2013+. Se integreaza direct in meniul Excel si pastreaza datele in registre .xlsm de unde le puteti prelua si in alte aplicatii.

MacrostandarD Business Analyst
  • » Determina riscul de faliment prin 3 metode: Altman, Conan si Holder si Taffler;
  • » Analizeaza 60 de indicatori financiari;
  • » Include 57 de grafice predefinite;
  • » Analizati pana la 12 perioade (luna/trimestru/semestru/an);
  • » Analizati dinamica (valorica si procentuala) a tuturor datelor de baza si ale indicatorilor calculati;
  • » Vizualizati mai usor trendul cu ajutorul formatarii conditionate;
  • » Comparati datele realizate cu cele bugetate;
  • » Eliminati riscul uman in calcularea indicatorilor economico-financiari;
  • » Formulele de calcul ale indicatorilor sunt pastrate in program si se elimina riscul stergerii lor accidentale;
  • » Sporiti productivitatea prin automatizarea si standardizarea rapoartelor pe care le realizati;
Trei sectiuni din analiza financiara au formatare conditionata pe fiecare rand, care este mult mai buna decat cea realizata pe toate datele din tabel deoarece sunt analizate doar valorile de la fiecare rand, trendul fiind mult mai bine identificabil.
Riscul de faliment este calculat prin metodele Altman, Conan si Holder si Taffler iar coeficienti Z standard pot fi inlocuiti cu valorile pe care le considerati optime pentru industria din care face parte societatea pe care o analizati.
Lucrati foarte repede cu un asemenea program, cu putine informatii introduse obtineti un maxim de rezultate. Timpul necesar pentru introducerea unei perioade (luna/trimestru/semestru/an) este de maxim 5 minute iar durata medie de realizare a unei analize financiare pe mai multe perioade este de un minut.

MacrostandarD Business Analyst

MacrostandarD Business Analyst va simplifica foarte mult activitatea de analiza si evaluare!

Programul beneficiaza de manageri foarte avansati pentru configurarea si realizarea analizei economico-financiare, permite rapid selectia perioadelor, avertizeaza asupra greselilor, seteaza automat formatul paginii in functie de numarul de randuri si coloane utilizate iar numarul societatilor care pot fi analizate este nelimitat.

MacrostandarD Business Analyst

Indiferent ca sunteti economist, persoana autorizata ori societate comerciala ar trebui sa lucrati cu programul nostru pentru analiza economico-financiara MacrostandarD Business Analyst.

Descarca si verifica doua modele de analiza financiara realizate cu aceasta aplicatie! Pentru ca aplicatia functioneaza in Excel se pot adauga cate foi cu date preluate din foile generate de aplicatie si extinde analiza cu tabele si grafice noi.

Pret Chei Utilizare Program:

Achizitia programului MacrostandarD Business Analyst este o investitie care se recupereaza dupa prima analiza realizata. Daca sunteti o societate de consultanta va recuperati banii dupa primul client.

» Pentru drepturile si obligatiile ce decurg din achizitionarea cheilor de utilizare consultati acest Acord de Licenta!
» Plata trebuie facuta prin transfer bancar in contul producatorului (vezi Datele de Contract).
» Confirmarea comenzii si a platii se trimite prin e-mail pe adresa office [@] macrostandard.ro.
» Factura se emite cu data comenzii.

Numar chei de utilizare: 1 2 ≥ 3
Pret per cheie fara TVA: 555,00 lei 444,00 lei 333,00 lei
Primiti o singura licenta gratis din MacrostandarD eXpert daca achizitionati MacrostandarD Business Analyst.
Daca achizitionati 3 licente pretul total este de 1332 lei + TVA iar pretul mediu per licenta este de 444 lei + TVA.
Din experienta avuta pana acum cu clientii nostri, sistemul de operare nu se reinstaleaza mai curand de 3 ani, ceea ce inseamna ca o sa cheltuiti doar 444 lei + TVA per an pentru un pachet de 3 licente.

» Aplicatia MacrostandarD Business Analyst se comercializeaza pe baza de cheie de utilizare, la fiecare instalare pe sistem de operare nou trebuind achizitionata o noua cheie.

» Cheia ramane inregistrata in calculatorul utilizatorului si se pierde daca sistemul de operare este sters. Nu se pierde cheia daca este dezinstalat programul si reinstalat pe aceeasi instalare de sistem.
» Acordarea seriei de functionare se face doar prin telefon dupa incasarea pretului si la cererea clientului. Cheile se acorda doar pentru cate calculatoare de doreste initial daca au fost achizitionate mai multe chei.
» Se ofera upgrade gratuit in perioada in care aveti cheie de functionare valabila.

Formular de Comanda:

Inainte de emiterea primei comenzi consultati atent help-ul aplicatiei si testati programul in vesiunea demo pentru a va face o idee despre program si a fi siguri ca pe varianta dvs. de Excel functioneaza!

Pentru comenzi descarca si completeaza Formularul de Comanda.pdf
Utilizeaza click dreapta si alege "Save link as...".

Salvati formularul in calculator si deschideti-l cu Adobe Reader! Din meniul programului alegeti "View/Toolbars" si selectati "Fill & Sign > Open" dupa care veti putea edita direct acest formular.
Dupa finalizare va rugam sa-l salvati cu denumirea "Comanda" urmata de denumirea societatii si sa-l expediati atasat la e-mail.
Descarcarea programului MacrostandarD Business Analyst se realizeaza din aceasta pagina.

Exemple de grafice generate automat

Aspectul graficelor poate fi modificat dupa preferinta.
Grafic cheltuiala salariala
Grafic marjele profitului
Grafic ponderea cheltuielilor
Grafic ponderea datoriilor
Grafic venituri cheltuieli totale
Grafic prezultatele obtinute
Pentru Microsoft Office Excel versiunile 2003-2007 inca se mai poate achizitiona pana la data de 31.12.2020 vechiul program de analiza economico-financiara Xtreme Sheet.

Istoricul aplicatiilor pentru analiza financiara MacrostandarD

In anul 2006 am lansat prima aplicatie pentru analiza financiara sub denumirea de My Spreed Analyse si ulterior in versiunea mai avansata Xtreme Sheet, ambele programe fiind realizate in Visual Basic pentru Office Excel 2002+.
In 2007 am lansat varianta web a aplicatiei pentru analiza financiara MacrostandarD Business Analyse iar in 2008 versiunea desktop ce functiona doar in Adobe Reader. Aceasta aplicatie este si va ramane un unicat si probabil va fi relansata in viitor.
Dupa peste 10 ani am dezvoltat noul tip de aplicatie pentru analiza financiara care este mult mai performanta si este gandita pentru urmatorii 10 ani. Am pastrat din vechea aplicatie Xtreme Sheet modelul de analiza financiara si am adaugat riscul de faliment iar in masura in care sunt cerinte se pot adauga si alte sectiuni de analiza ori previziune in aplicatie.
Lista modificarilor actualei versiuni poate fi studiata aici: Istoricul aplicatiei MacrostandarD Business Analyse